Om JKS

Vi er en del av et av Nordens største bemanningsselskaper og har jobbet med vikar- og rekrutteringsløsninger i mer enn 25 år. Vi sikrer bedrifter kvalifisert arbeidskraft og hjelper folk i arbeid. Vi skaper med andre ord den rette matchen mellom mennesker og bedrifter.

Nordens ledende bemanningsselskap

JKS bemanner og rekrutterer innenfor alle bransjer og på alle nivåer. Ingen oppdrag er for store eller for små. Vi kan bistå i rekrutteringsprosesser til faste stillinger, og til midlertidige stillinger på innleie.

JKS tilbyr:

  • Effektiv og rask rekruttering av kandidater
  • Veiledning og rådgivning innenfor det moderne arbeidslivet
  • Innleie av bemanningstjenester for stillinger innen økonomi og regnskap, salg og marked, handel, lager og logistikk, produksjon og facility management.
Kontakt oss

Slik jobber vi

JKS sikrer høy kvalitet i alle våre prosesser og skaper nødvendige forutsetninger for å bringe mennesker og kompetanser sammen med bedrifter på en verdifull måte. Dette har vi gjort i mer enn 25 år, og det er derfor vi er din personlige bemannings- og rekrutteringspartner.

 

01

Vi avklarer dine behov

Gjennom en samtale med en av våre profesjonelle rådgivere gjennomgår og avklarer vi dine behov og ønsker. Sammen utarbeider vi nødvendige kriterier for ønsket profil for jobben.

02

Søk og match

Vi foretar et søk i vår store CV-database og i vårt sterke, globale nettverk og vi legger ut stillingsannonser på sosiale medier og på vår egen nettside.

03

Utvelgelse og testing

Gjennom kvalitetssikrede verktøy velger og tester vi aktuelle kandidater for å sikre riktig match.

04

Intervju og referansesjekk

Vi gjør skreddersydde intervjuer og referansesjekker fra tidligere arbeidsgivere på de best kvalifiserte kandidatene.

05

Utvelgelse av rett kandidat

Vi lager en presentasjon hos kunden, hvor vi presenterer alle våre data og materiell på de mest kvalifiserte kandidatene, hvoretter vi velger en rette kandidaten.

06

Ansettelse og oppfølging

Kontrakt til kandidaten utarbeides og ansettelse følger. Etter dette gjør JKS en oppfølging på hele rekrutteringsprosessen.

Tre kjerneverdier som vi alltid streber etter.

Effektivitet

For oss er effektivitet mer enn å komme seg raskt fra A til B. Effektivitet er handlekraft og omtanke i ett. I en stadig mer kompleks verden mener vi at vi må skille oss ut i forhold til å styrke mennesker og bedrifter gjennom kunnskap, engasjement og personlig rådgivning

Troverdighet

I JKS, som er et bemannings- og rekrutteringsselskap, er menneskene vår viktigste ressurs. Derfor streber vi etter å sikre at vår kommunikasjon alltid er åpen, ærlig, respektfull og konstruktiv. Dette gjelder både mellom hverandre her i JKS, men også når vi er ute blant folk og bedrifter.

Engasjement

Ønsket og gleden til å skape positive endringer er det som driver oss hver dag. Vi venter ikke på forandring. Vi er med på å skape det sammen med menneskene og bedriftene som vi jobber og sparrer med hver dag. Vi deltar aktivt og tror at vårt personlige engasjement utgjør en forskjell i vårt arbeid og for mennesker.

Kom nærmere arbeidslivet

Vi følger det moderne arbeidslivet tett og deler våre opplevelser og erfaringer. Bli oppdatert på de siste trendene, tips og artikler om rekruttering, ansettelser, ledelse og mer. 

Les mer her og bli inspirert.

+
Flere artikler

Karrieremuligheter i JKS

Vi hjelper mennesker og bedrifter med å se, styrke og realisere sitt fulle potensial. Vi jobber hver dag for å bringe de rette menneskene og ferdighetene sammen på en verdifull måte. Hvis du også brenner for dette og ønsker å gjøre karriere i et levende og aktivt selskap, hører vi gjerne fra deg.

Se ledige stillinger

Vil du høre mer?

Ønsker du å høre mer om dine muligheter, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Du kan enten stikke innom din lokale JKS-avdeling eller kontakte oss her på siden. Vi gleder oss til å møte deg.

- Veronica Wolsner-Papa, Administrerende direktør

Kontakt oss

Våre medarbeidere

Veronica Wolsner-Papa

Administrerende direktør

Siri Merete Ek

Lønn- og HR-sjef

Ida Hestnes

Avdelingsleder Trondheim

Dominika Kovalova

Rådgiver

Hoda Marie Tavasoli

Ansvarlig Rådgiver Career

Jeanette Eriksson

Salgsleder

Kristian Kammersten

Rådgiver

Linn Sara Mørk

Rådgiver

Madalina Stoica

Rådgiver

Natalija Greben

Rådgiver

Svaja Kazlauskaite

Rådgiver