Jobbfrihet i et enkelt og trygt miljø

Ser du etter fleksibilitet i hverdagen? Eller leter du etter et springbrett som kan åpne opp jobber i en helt ny bransje. JKS matcher deg med bedrifter som passer akkurat dine behov og ønsker.

Hvilke jobber kan du få som vikar?

Vikararbeid gir deg mulighet til å jobbe for ulike arbeidsgivere og i ulike funksjoner. Med det følger ikke bare større allsidighet og variasjon, men ofte også større innflytelse på oppgavene og tidene du ønsker å jobbe.

Har du ennå ikke fått fotfeste på arbeidsmarkedet, er et vikariat også en god mulighet til å samle erfaring og finne ut hvilke oppgaver, bransjer og miljøer du synes er spennende.

Vi har mer enn 25 års erfaring og via vårt sterke nettverk er vi i nær kontakt med bedrifter akkurat der du bor. Dette skaper de beste rammene for å finne vikarjobber som passer deg uansett om du har mye, lite eller kanskje ingenting på CV-en ennå.

 

Se ledige stillinger

Derfor bør du bli vikar hos JKS

Høy fleksibilitet i arbeidslivet

Gjennom JKS kan du enkelt prøve av ulike bransjer, jobber og ikke minst deg selv. I tillegg bestemmer du hvor og når du vil jobbe.

Enkle og trygge rammer

Du får en personlig rådgiver som hjelper deg med å finne jobber som matcher dine kompetanser og ønsker, og du er alltid sikret lønn i henhold til tariff. 

 

Sterkere på arbeidsmarkedet

Med vikariater gjennom JKS kan du styrke din kompetanse, utvide din CV og få foten innenfor spennende bedrifter på tvers av mange bransjer og på alle nivåer. JKS tilbyr også jobb med fast ansettelse. 

Våre vikarer er glade for å dra på jobb

Hver dag gjør vi en innsats for å skape de beste forholdene for deg som jobber som vikar gjennom JKS. Vi bruker kvalitetssikrede verktøy og prosesser, noe som sikrer at du blir matchet med riktig bedrift og arbeidsoppgaver. Det er viktig for oss at du går fornøyd på jobb, akkurat som dine JKS-kolleger:

  • 80 % mener at JKS er bedre enn andre vikarbyråer
  • 90 % vil anbefale JKS til venner og bekjente
  • 89 % mener det er enkelt å komme i kontakt med sin lokale JKS-avdeling
Opprett cv

Vil du høre mer?

Har du spørsmål? Eller interessert i å høre mer om JKS? Kontakt oss og lær mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift. 

- Veronica Wolsner-Papa, Administrerende direktør

Kontakt oss