Bemanningsløsninger som styrker din bedrift

Vi kan hjelpe deg raskt og effektivt. Vi har mer enn 25 års erfaring med å tilby kompetente vikarer og skape fleksible og konkurransedyktige løsninger.

Få en pris

Mer tid til kjernevirksomheten

Hos JKS vil du jobbe med spesialister innen bemanning og rekruttering som har erfaring innen ditt fagområde. Vi har variert erfaring internt, noe som gjør at vi kan levere godt i mange ulike bransjer.

 

Med JKS får du tid til å fokusere på det som er viktigst for bedriften din. Vi finner de ressursene du trenger - og tar oss av administrative oppgaver som lønn, kontrakter og feriepenger. 

Tilgang til kompetente arbeidssøkere

Hos JKS har vi en unik og landsdekkende vikar-database med motiverte og kompetente arbeidssøkere. Vi kjenner vikarene våre både faglig og personlig og matcher kompetansen deres med behovene til bedriften din raskt og effektivt.

Vi er med deg hele veien

Vi er her for å bidra til å styrke deg som bedrift, hva enn du trenger. Av samme grunn kan løsningene våre alltid skreddersys etter behov.

Rekruttering
Vi er eksperter på rekruttering innenfor stort sett alle bransjer. Vi bruker kvalitetssikrede verktøy og tilpasser prosessene våre til kundene – ikke omvendt.
Andre tjenester
Vi ønsker å styrke og utvikle bedriften din og medarbeiderne og tilbyr våre egne konsepter til sluttvurdering og teambuilding.
Våre fagområder
Med JKS har du en erfaren samarbeids- og rekrutteringspartner med kompetanse innen en lang rekke fagområder og mer enn 25 års erfaring.

Vil du høre mer?

Har du spørsmål? Eller interessert i å høre mer om JKS? 

Kontakt oss og lær mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift.

- Veronica Wolsner-Papa, Administrerende direktør

Kontakt oss