En god jobb for deg

Hos JKS samarbeider vi tett med en lang rekke sterke virksomheter i alle bransjer og på alle nivåer. Dette gir oss forutsetningene for å hjelpe deg med å ta neste steg i karrieren din.

Oprett CV

Få de rette karrieremulighetene

Opprette CV
Jobben vår er en stor del av hverdagen vår – og livene våre. Ikke bare fordi vi bruker store deler av vår våkne tid på å jobbe, men fordi vi bruker våre kompetanser og lever ut våre karrieredrømmer og ambisjoner. Hos JKS starter vi derfor alltid med en kartlegging av hvem du er og kartlegger dine kompetanser. Deretter fører din personlige rådgiver deg sammen med bedrifter som matcher deg som menneske og medarbeider, styrker din karriere og utvikler ditt potensiale.
Bli vikar
Ser du etter et fleksibelt arbeidsliv eller nye muligheter? Livet som vikar inneholder mange muligheter og fordeler. Hos JKS får du en personlig rådgiver som fører deg sammen med en bedrift, som matcher deg som menneske og medarbeider, styrker din karriere og utvikler ditt potensiale.
Finne ny jobb
Ser du etter nye utfordringer? Våre erfarne rådgivere hjelper deg med å spisse profilen din og finne riktig jobb. Vi rekrutterer og bemanner på alle nivåer til bedrifter over hele landet. Kom i gang allerede i dag.

Tre gode grunner til å velge JKS

Vi tror på åpenhet, handling og engasjement. I praksis betyr det at vi i tett samarbeid med deg gjør alt vi kan for å skape de beste rammene for det arbeidslivet du ønsker og trives best i.

Vi får deg raskt i rett jobb

Vi får deg raskt i rett jobb

Først starter vi i JKS med en personlig samtale. Her har du mulighet til å fortelle oss om deg og dine ønsker, samt dine kompetanser. Du vil sammen med din personlige rådgiver gjennomgår dine muligheter for hvordan JKS best kan hjelpe deg og matche deg med riktig jobb.

Vi sikrer deg gode forhold

Vi sikrer deg gode forhold

Som vikar er du gjennom JKS sikret lønn i henhold til tariff. Vi tar oss av alt det praktiske som måtte oppstå i hverdagen eller i forbindelse med jobben din, slik at du utelukkende kan fokusere på utførelsen av jobben din.

Vi er lokale og nær deg

Vi er lokale og nær deg

For vi er alltid nære og møter deg der du er. Vi er tilstede i byen der du bor, hvor vi dyrker nære relasjoner til både bedrifter og mennesker. Du er garantert en personlig rådgiver som kjenner akkurat din bransje, ditt kompetanseområde og relevante bedrifter og deres behov.

Vil du høre mer?

Har du spørsmål? Eller interessert i å høre mer om JKS? Kontakt oss og lær mer om hvordan vi kan hjelpe deg. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

- Veronica Wolsner-Papa, Administrerende direktør

Kontakt oss