De beste til salg og marked

Salg og markedsføring utvikler seg raskt, og det er viktig å ha kompetente og tilpasningsdyktige medarbeidere for å håndtere nye trender og krav. Vi hjelper til med å finne de beste. 

Vi har profilene under kontroll

Den kontinuerlige digitale utviklingen og økende e-handel har gjort sitt inntog i salgsbransjen og tradisjonelt salgsarbeid har endret karakter og er fortsatt i endring.

Men veien til et godt salg har ikke endret seg på samme måte. Medarbeidere med en distinkt og vinnende salgsprofil er fortsatt ofte nøkkelen til suksess.

Med mange års erfaring på området finner vi kommersielle profiler til deg fra øverste hylle – den sterke selgeren eller forhandleren med karakter og sterke analytiske evner. Vi kan dekke de fleste stillingene med lokale kandidater, men det er ikke uvanlig at vi også søker utenfor Norges grenser for å sikre riktig match.

 

Kontakt oss

Vi vinner på kunnskap, kompetanse og erfaring

Markedsføring har blitt revolusjonert det siste tiåret. Bransjen og bedriftene krever et digitalt tankesett, de nyeste kompetansene og en nysgjerrighet og tilpasningsdyktighet som passer til fagområdet. Våre profesjonelle rådgivere har et stort antall rekrutteringer bak seg innenfor det kommersielle området og har et sterkt nettverk. Prosessene våre tilpasser seg kundene når vi hjelper til med å finne de rette medarbeiderne.

Vil du høre mer?

Er du interessert i å høre mer om JKS og hvordan vi kan hjelpe deg videre i din rekrutteringsprosess? Kontakt oss og lær mer om hvordan vi kan hjelpe deg. 

- Veronica Wolsner-Papa, Administrerende direktør

Kontakt oss