Ta neste steg i karrieren din

Vi jobber tett med en lang rekke sterke bedrifter og har stor innsikt i alle bransjer og på alle nivåer. Det gir oss de beste forutsetningene for å hjelpe deg med å ta neste steg i karrieren din.

Kontakt oss

Få de rette karrieremulighetene

Jobben vår er en stor del av livene våre. Ikke bare fordi vi bruker store deler av våre våkne timer på å jobbe, men også fordi det gir oss mulighet til å sette ferdighetene våre i spill og leve ut våre karrieredrømmer og ambisjoner. 

Av samme grunn starter du alltid hos JKS med en personlig samtale om hvem du er, hvilke kompetanser du har og hvilke behov du har. Vi bruker kvalitetssikrede verktøy og prosesser for å matche deg med en bedrift som passer deg, både som menneske og som medarbeider. 

 

Kontakt oss

Vi styrker din karriere

Du får personlig coaching

Vi har stort fokus på deg – dine ambisjoner, kompetanser og behov. I tett samarbeid med din personlige rådgiver finner vi ut hvilke jobber og bedrifter som passer deg best. Vi er alltid nær deg og møter deg der du er. Som menneske. Som medarbeider.

Du blir en del av et stort nettverk

I mer enn 25 år har vi brakt de rette menneskene sammen. Skapt den rette matchen mellom mennesker og bedrifter. Derfor har vi et stort og sterkt nettverk av bedrifter. Våre spesialister står klare til å hjelpe deg med å åpne nye dører.

Du får en konfidensiell og tilpasset prosess

Hos JKS er vi spesialister på å skreddersy prosesser til den enkelte. Dette gjør at vi jobber veldig fleksibelt og tilpasser våre prosesser til akkurat dine behov. Grunnlaget vårt er nærhet, rådgivning, sikkerhet og derfor behandler vi deg og dine data med den største konfidensialitet.

Vi er spesialister på konsulentnivå

Nyeste kunnskap, inngående bransjekunnskap, praktisk erfaring og forretningsforståelse er viktige forutsetninger for å kunne matche rett kandidat til rett stilling. Derfor har vi alltid minst en spesialkonsulent innenfor hver enkelt bransje og fagområder vi dekker.

Vil du høre mer?

Har du spørsmål? Eller interessert i å høre mer om JKS? Kontakt oss og lær mer om hvordan vi kan hjelpe deg. 

- Veronica Wolsner-Papa, Administrerende direktør

Kontakt oss