Rekruttering som styrker konkurranseevnen

Har din bedrift behov for å bemanne opp i perioder, men ikke er en bedrift med tariffavtale som har godkjent innleie fra tillitsvalgte? Da kan vi i JKS Norge hjelpe din bedrift med dette.​

Kontakt oss

Høy kvalitet i alle prosesser

Vi har tjenester for bedrifter som har behov for å rekruttere et større volum innenfor en angitt periode som f.eks ved sesongvariasjoner eller produksjonstopper. Kandidatene blir direkte ansatt hos oppdragsgiver mens JKS Norge står for annonsering, tiltrekning, rekruttering og oppfølging. 

Vi er en del av Nordens ledende bemanningsselskap og er oppdatert på det som skjer både lokalt og internasjonalt. Det hjelper oss med å få deg og bedriften din trygt gjennom alle fasene i rekrutteringsprosessen og dermed unngå dyre feilansettelser. 

Vi har et sterkt team av rekrutteringsspesialister, som selv har vært gjennom en av landets mest krevende rekrutteringsprosesser.

Nøkkelen er at hver spesialist har sitt eget kompetanseområde. Uansett bransje og nivå har vi den innsikten og erfaringen som kreves for å finne den rette kandidaten til jobben eller en midlertidig prosjekt- eller vikarløsning.

Ved rekruttering light til midlertidige stillinger bistå vi med blant annet: ​

  • Dekke midlertidige stillinger ved f.eks sesongvariasjoner​ og produksjonstopper
  • Tiltrekning av kandidater gjennom annonsering og markedsføring​
  • Rekrutteringsprosess inkludert intervju, testing og referansesjekk
  • Etter avtale kan prosessen inkludere forhandling av vilkår og kontraktsinngåelse

Slik jobber vi

01

Vi avklarer behovene dine

Gjennom en samtale med en av våre profesjonelle rådgivere gjennomgår og avklarer vi behovene og ønskene dine. Sammen utarbeider vi nødvendige kriterier for ønsket profil for jobben.

02

Søk og match

Vi foretar et søk i vår store CV-database og i det sterke, globale nettverket vårt og vi legger ut stillingsannonser på sosiale medier og på vår egen nettside.

03

Utvelgelse og testing

Gjennom kvalitetssikrede verktøy velger og tester vi aktuelle kandidater for å sikre riktig match.

04

Intervju og referansesjekk

Vi gjennomfører skreddersydde intervjuer og referansesjekker fra tidligere arbeidsgivere på de best kvalifiserte kandidatene.

05

Utvelgelse av rett kandidat

Vi lager en presentasjon hos kunden, hvor vi presenterer alle våre data og materiell på de mest kvalifiserte kandidatene, og heretter velger vi den rette kandidaten.

06

Ansettelse og oppfølging

Kontrakt til kandidaten utarbeides og ansettelse følger. Etter dette gjør JKS en oppfølging på hele rekrutteringsprosessen.

Vi er med deg hele veien

Vi er her for å bidra til å styrke deg som bedrift, hva enn du trenger. Av samme grunn kan løsningene våre alltid skreddersys etter behov.

Bemanning
Vi er Norges mest personlige bemannings- og rekrutteringsselskap. Vi har solid markedskunnskap og en personlig tilnærming, noe som gir uunnværlig fleksibilitet og engasjement. Det er det som er det viktigste og som styrker både mennesker og bedrifter allerede fra dag en.
Rekruttering
Hos JKS får du tilgang til landets flinkeste rekrutteringsspesialister. Vi er en del av Nordens ledende bemanningsselskap og er oppdatert på det som skjer både lokalt og internasjonalt. Det hjelper oss med å få deg og bedriften din trygt gjennom alle fasene i rekrutteringsprosessen.
Våre fagområder
Med JKS har du en erfaren samarbeids- og rekrutteringspartner med kompetanse innen en lang rekke fagområder og mer enn 25 års erfaring.

Vil du høre mer?

Har du spørsmål? Eller interessert i å høre mer om JKS? 

Kontakt oss og lær mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift.

- Veronica Wolsner-Papa, Administrerende direktør

Kontakt oss