JKS medarbejder

Bransjekunnskap sikrer deg riktig match

Med JKS får du en erfaren samarbeids- og rekrutteringspartner med kompetanse innen en lang rekke fagområder.

Basert på mer enn 25 års erfaring og de nyeste innsiktene, verktøyene og prosessene skaper vi sterke resultater både for bedrifter og kandidater.

Våre fagområder

Vellykket rekruttering krever omfattende kjennskap til bedriftene og deres behov, samt arbeidsmarkedet og de nyeste trendene fra hver bransje.

Hos JKS har du alltid en personlig rådgiver som ikke bare kjenner og forstår behovene, men som også kan se mulighetene.

Vi rekrutterer til faste stillinger og løser bemanningsoppdrag på alle nivåer innen fagområdene:

Økonomi og regnskap
Finanssektoren er i konstant utvikling og vi følger den tett. Vi kan bidra til at bedriften din alltid oppfyller de strengeste kravene og at du har ansatte med riktig kompetanse.
HR, kontor og administrasjon
Vi har stor innsikt i markedet og har bygget opp et sterkt nettverk og skapt kvalitetssikrede prosesser og kompetanser gjennom mer enn 25 år. Dermed kan vi raskt og effektivt kan finne deres medarbeider innen kontor og administrasjon.
Salg og marked
Mangler du sterke medarbeidere til salg eller markedsføring? Hos JKS har vi omfattende kunnskap om denne bransjen og kan hjelpe bedriften din med hele eller deler av rekrutteringsprosessen.
IT, support og kundeservice
Det er viktig med dyktige og servicemindede ansatte i it og support, slik at både kunder og kollegaer gir god service og faglig betjening. Det kan vi hjelpe med.
Teknisk installasjon og teknikere
Teknikere og teknisk installasjon er en stor og bred sektor, som stadig utfordres med tanke på arbeidsprosesser, løsninger og ikke minst konkurranseevne.
Lager, logistikk og produksjon
Den økte etterspørselen i markedet gjør at du som bedrift trenger flere ansatte. Og noen ganger må det til og med gå veldig raskt. Vi er opptatt av å finne de rette kandidatene fra dag til dag via våre kvalitetssikrede verktøy og prosesser.
HoReCa og Facility Management
Med omfattende bransjekunnskap hjelper vi deg å holde produksjonen i gang uten å måtte tenke på bemanning. Vi vet at bedriften din kan stå i situasjoner hvor dere trenger ansatte her og nå. I mer enn 25 år har vi funnet de rette medarbeiderne raskt og effektivt.
Helse- og tannhelsesekretærer
Vi er en del av et av de største bemanningsselskapene virksomhetene i Norden. Vår omfattende kunnskap om bransjen og vårt store nettverk sørger for at vi raskt finner den rette helsearbeideren for bedriften din.
Teambuilding og Second opinion
Få unik innsikt i medarbeidernes kompetanser og en prosess for å jobbe målrettet med resultatene og styrke bedriften.

Vil du høre mer?

Er du interessert i å høre mer om JKS og hvordan vi kan hjelpe deg videre i din rekrutteringsprosess? Kontakt oss og lær mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift.

- Veronica Wolsner-Papa, Administrerende direktør

Kontakt oss