Nordisk samarbeid med perspektiver

JKS er en del av et sterkt nettverk. Vi vokser både i Norge og resten av Norden. Derfor kan vi benytte oss av ressurser på tvers av de nordiske landene når bedriften din trenger vikarløsninger eller en fast ressurs til jobben.

Konkurransen om arbeidskraft vil ikke avta i fremtiden. Den økende etterspørselen etter spisskompetanse stopper heller ikke. Derfor er det viktig å stå sterkt og ha de beste mulighetene tilgjengelige som bedrift og organisasjon.

I en global og sammenknyttet verden handler det om å se på tvers av landegrensene – også når det gjelder vikarløsninger og rekruttering til fast ansettelse. Med vår økende tilstedeværelse i Norge og i utlandet har vi tilgang til internasjonale nettverk, noe som gjør at vi enkelt og effektivt finner og tiltrekker oss de best kvalifiserte kandidatene. 

Våre nordiske løsninger

Våre nordiske løsninger

Få de beste først

Via JKS utnytter bedriften din noen av Nordens sterkeste rekrutteringskrefter i kampen om de beste kandidatene på markedet. Vi har et sterkt nettverk både her i Norge og i hele Norden. 

Enkel og effektiv prosess

Uansett om du møter JKS i Norge eller i et av de andre nordiske landene, møter du samme JKS. Hele JKS er bygget på og knyttet sammen av like verdier samt kvalitetssikrede prosesser og verktøy av samme høye standard. 

En sterk rekrutteringskanal

I en tid hvor internasjonal arbeidskraft har blitt en uunnværlig del av hverdagen i mange bedrifter, utgjør våre nordiske løsninger en sterk rekrutteringskanal. Vi ser i økende grad en interesse fra både bedrifter og kandidater som ønsker å se utover egne landegrenser. 

Vil du høre mer?

Ønsker du å høre mer om dine muligheter, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Du kan enten stikke innom din lokale JKS-avdeling eller kontakte oss her på siden. Vi gleder oss til å møte deg.

- Veronica Wolsner-Papa, Administrerende direktør

Kontakt oss