Vi er spesialister innen kontor og administrasjon

Våre personlige rådgivere har omfattende bransjekunnskap og med dette får du noen som ikke bare kjenner og forstår behovene, men som også kan se mulighetene.

Konkurransen om arbeidskraft og talenter er stor. Derfor er det viktig for virksomheten deres å stå sterkt og løpende ha de beste muligheter - særlig når det gjelder å finne de rette kandidatene.

Innenfor kontor og administrasjon rekrutterer vi både til vikarløsninger og fast ansettelse. Våre professjonelle rådgivere kjenner bransjen – de vet hva som blit etterspurt samt hva som kreves av kompetanse, og de bruker kvalitetssikrede verktøy og prosesser for å finne den rette kandidaten til jobben.

Om du søker en resepsjonist, sekretær eller noe helt annet, så har vi hos JKS et sterkt nettverk - både i Norge og i utlandet. Det gjør at vi enkelt, effektivt og raskt både kan finne og tiltrekke oss de best kvalifiserte kandidatene.

Kontakt oss

Vil du høre mer?

Er du interessert i å høre mer om JKS og hvordan vi kan hjelpe deg videre i din rekrutteringsprosess? Kontakt oss og lær mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift.

- Veronica Wolsner-Papa, Administrerende direktør

Kontakt oss