Rekruttering som styrker konkurranseevnen

Hos Career gjennom JKS får du tilgang til landets flinkeste rekrutteringsspesialister. Vi er en del av Nordens ledende bemanningsselskap og er oppdatert på det som skjer både lokalt og internasjonalt. Det hjelper oss med å få deg og bedriften din trygt gjennom alle fasene i rekrutteringsprosessen og dermed unngå dyre feilansettelser. 

Få en pris

 

 

Career er den delen av JKS hvor konsulentene utelukkende jobber med rekruttering til fast ansettelse, onboarding og andre HR-relaterte tjenester.

 

Høy kvalitet i alle prosesser

Rekruttering i det moderne jobbmarkedet krever innsikt, erfaring og relevante søke- og testverktøy. Vi bistår deg på alle nivåer i hele rekrutteringsprosessen. Career sikrer at din bedrift får de beste og mest kompetente medarbeiderne som bidrar til å bevege din virksomhet i riktig retning. 

Med oss får du mulighet for å benytte deg av noen av landets mest skarpe rekrutterings- og rådgivningspesialister. Det er et resultat av flere års investering og fokus på området, så vi er fullt ut oppdatert på, hva som skjer både lokalt og globalt. Det hjelper oss til å få deg og din virksomhet sikkert gjennom alle fasene i rekrutteringsprosessen av kandidater og styre deg rundt dyre feilansettelser.  

Vi har et sterkt team av rekrutteringsspesialister, som selv har vært gjennom en av landets mest krevende rekrutteringsprosesser. Nøkkelen er at hver spesialist har sitt eget kompetanseområde.

Uansett bransje og nivå har vi den innsikten og erfaringen som kreves for å finne den rette kandidaten til jobben eller en midlertidig prosjekt- eller vikarløsning.

Vi kan alt etter behov stå for hele rekrutteringsprosessen - fra utarbeidelse av søkerprofil til samtaler og avslag. Samtidig drar du fordel av, at vi løpende benytter oss av markedets mest anerkjente verktøy, herunder linkedin recruiter, som gir adgang til mer enn 430 millioner kandidater. Dessuten har vi en cv-kartotek, som vokser med 2.400 nye cv-er hver måned. 

Vi sørger bl.a. for:

  • Avdekning av virksomhetens behov og profil
  • Avdekning av jobb- og personprofil
  • Utarbeidelse av annonser til diverse portaler
  • Gjennomgang av søknader
  • Innkallelse og avholdelse av første runde samtaler
  • Personlighets- og kompetanseanalyse
  • Innhentning av referanser hos tidligere arbeidsgiver
  • Utsendelse av avslag til øvrige søkere

Våre spesialister mottar som de eneste i bransjen ikke provisjon, hvorfor de bare fokuserer på å skape det perfekte match mellom medarbeider og virksomhet.

Slik jobber vi

01

Vi avklarer behovene dine

Gjennom en samtale med en av våre profesjonelle rådgivere gjennomgår og avklarer vi behovene og ønskene dine. Sammen utarbeider vi nødvendige kriterier for ønsket profil for jobben.

02

Søk og match

Vi foretar et søk i vår store CV-database og i det sterke, globale nettverket vårt og vi legger ut stillingsannonser på sosiale medier og på vår egen nettside.

03

Utvelgelse og testing

Gjennom kvalitetssikrede verktøy velger og tester vi aktuelle kandidater for å sikre riktig match.

04

Intervju og referansesjekk

Vi gjennomfører skreddersydde intervjuer og referansesjekker fra tidligere arbeidsgivere på de best kvalifiserte kandidatene.

05

Utvelgelse av rett kandidat

Vi lager en presentasjon hos kunden, hvor vi presenterer alle våre data og materiell på de mest kvalifiserte kandidatene, og heretter velger vi den rette kandidaten.

06

Ansettelse og oppfølging

Kontrakt til kandidaten utarbeides og ansettelse følger. Etter dette gjør JKS en oppfølging på hele rekrutteringsprosessen.

Vi er med deg hele veien

Vi er her for å bidra til å styrke deg som bedrift, hva enn du trenger. Av samme grunn kan løsningene våre alltid skreddersys etter behov.

Bemanning
Vi er Norges mest personlige bemannings- og rekrutteringsselskap. Vi har solid markedskunnskap og en personlig tilnærming, noe som gir uunnværlig fleksibilitet og engasjement. Det er det som er det viktigste og som styrker både mennesker og bedrifter allerede fra dag en.
Rekruttering til midlertidige stillinger
Har din bedrift behov for å bemanne opp i perioder, men ikke er en bedrift med tariffavtale som har godkjent innleie fra tillitsvalgte? Da kan vi i JKS Norge hjelpe din bedrift med dette.​
Våre fagområder
Med JKS har du en erfaren samarbeids- og rekrutteringspartner med kompetanse innen en lang rekke fagområder og mer enn 25 års erfaring.

Vil du høre mer?

Har du spørsmål? Eller interessert i å høre mer om Career? Kontakt oss og lær mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift.

- Hoda Marie Tavasoli, Ansvarlig Rådgiver, Career

Kontakt oss