JKS medarbejder

Den rette medarbeideren til din bedrift

Vi er en del av et av Nordens største bemanningsselskaper og med mer enn 25 års erfaring innen bemanning- og rekrutteringsløsninger er vi spesialister på å styrke bedrifter og personer gjennom kunnskap, engasjement og personlig rådgivning.

Få en pris

Vi styrker din konkurranseevne

Hos JKS Norge er nøkkelen nær og personlig kontakt med både bedrifter og arbeidssøkere. Det betyr at du alltid vil jobbe med folk som kjenner forretningsforholdene og mulighetene i ditt område godt.

Uten de rette medarbeiderne er det vanskelig å sikre kvalitet, vekst og nå de målene vi har satt oss. Vi er spesialister på å sikre høy kvalitet i alle våre prosesser og skaper nødvendige forutsetninger for å føre de rette menneskene, kompetansene og bedriftene sammen på en verdifull måte.

 

Vi er din personlige rådgiver og er spesialister innen ditt fagområde. Vi er alltid nær deg og klare til å sikre deg de rette medarbeiderne i tide. 

Hva betyr den nye lovendringen for bemanningsbransjen?

Våre løsninger

Vi matcher bedrifter med de rette medarbeiderne gjennom kvalitetssikrede verktøyer og tilbyr sparring, kunnskap og løsninger som vil styrke bedriften allerede fra første dag. 

Bemanning
Vi er Norges mest personlige bemannings- og rekrutteringsselskap. Vi har solid markedskunnskap og en personlig tilnærming, noe som gir uunnværlig fleksibilitet og engasjement. Det er det som er det viktigste og som styrker både mennesker og bedrifter allerede fra dag en.
Rekruttering
Vi er eksperter på rekruttering i stort sett alle bransjer. Vi bruker kvalitetssikrede verktøy og tilpasser prosessene våre til kundene – ikke omvendt. Vi er her for deg og klare til å styrke bedriften din gjennom profesjonell rådgivning og med de rette kandidatene.
Rekruttering Light til midlertidige stillinger
Har din bedrift behov for å bemanne opp i perioder, men ikke er en bedrift med tariffavtale som har godkjent innleie fra tillitsvalgte? Da kan vi i JKS Norge hjelpe din bedrift med dette.​
HR administrasjon og vaktplanlegging
Ønsker din bedrift hjelp til å håndtere deler av driften i selskapet? Da kan vi i JKS Norge hjelpe deg med dette.
Outsourcing
Ved Outsourcing kan JKS ta ansvar for deler av driften i selskapet, dette kan gjelde arrangementer, prosjekter eller andre oppdrag som er ønskelig å sette ut.
Sluttvurdering
Det er vanskelig å finne riktig kandidat og dyrt å ansette feil. Vi hjelper til med profesjonell og objektiv sparring og vurdering.

Derfor må du
velge JKS

Vi er spesialister

Vi er spesialister i effektive og verdiskapende vikar- og bemanningsløsninger. Vi dekker alle behov, alle prosesser og er med deg hele veien.

Vi er nær deg

Vi dyrker nære relasjoner – og er til stede i byene der du bor. Det betyr at vi alltid er nær deg og møter deg der du er. Som person. Som bedrift. Hos oss har du alltid en personlig rådgiver som forstår dine behov.

Vi har mer enn 25 års erfaring

Vi er en del av et av Nordens største bemanningsselskaper og har jobbet med bemanning- og rekrutteringsløsninger i mer enn 25 år. 

Vil du høre mer?

Har du spørsmål? Eller er du interessert i å høre mer om JKS? Kontakt oss og finn ut om hvordan vi kan hjelpe bedriften din. 

- Veronica Wolsner-Papa, Administrerende direktør

Kontakt oss

Kom nærmere arbeidslivet

Vi følger det moderne arbeidslivet tett og deler våre opplevelser og erfaringer. Bli oppdatert på de siste trendene, tips og artikler om rekruttering, ansettelser, ledelse og mer. 

Les mer her og bli inspirert.

+
Flere artikler