Outsourcing

Ved Outsourcing kan JKS ta ansvar for deler av driften i selskapet, dette kan gjelde arrangementer, prosjekter eller andre oppdrag som er ønskelig å sette ut.

Kontakt oss

Gode profesjonelle løsninger

Vi legger til rette for trygghet og for våre kunder, og vi kan hjelpe din bedrift for å finne gode løsninger, samtidig som vi ivaretar profesjonalitet og trygghet i prosessene våres.

  • Arbeidsgiveransvar
  • Vaktplanlegging og drift av ansatte
  • Oppfølging av ansatte
  • Drift av avdeling/prosjekt i selskapet 

Vi er med deg hele veien

Vi er her for å bidra til å styrke deg som bedrift, hva enn du trenger. Av samme grunn kan løsningene våre alltid skreddersys etter behov.

Bemanning
Vi er Norges mest personlige bemannings- og rekrutteringsselskap. Vi har solid markedskunnskap og en personlig tilnærming, noe som gir uunnværlig fleksibilitet og engasjement. Det er det som er det viktigste og som styrker både mennesker og bedrifter allerede fra dag en.
Rekruttering
Hos JKS får du tilgang til landets flinkeste rekrutteringsspesialister. Vi er en del av Nordens ledende bemanningsselskap og er oppdatert på det som skjer både lokalt og internasjonalt. Det hjelper oss med å få deg og bedriften din trygt gjennom alle fasene i rekrutteringsprosessen.
Våre fagområder
Med JKS har du en erfaren samarbeids- og rekrutteringspartner med kompetanse innen en lang rekke fagområder og mer enn 25 års erfaring.

Vil du høre mer?

Har du spørsmål? Eller interessert i å høre mer om JKS? 

Kontakt oss og lær mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift.

- Veronica Wolsner-Papa, Administrerende direktør

Kontakt oss