Vi er spesialister innen økonomi og regnskap

Finanssektoren vokser betydelig og spesialistene våre følger utviklingen tett. Moderne bedrifter er avhengige av kandidater med gode og mangfoldige kompetanser. Med vår inngående bransjekunnskap finner vi de rette medarbeiderne. 

Innenfor økonomi og regnskap har bedriftene stort behov for kompetente og tilpasningsdyktige medarbeidere. Det er et område hvor strenge krav og nye avtaler fortløpende skal implementeres i bedriftens hverdag. 

Dette kommer for eksempel til syne i form av rapportering om GDPR, regler for hvitvasking, compliance mv. Dette inkluderer også en raskt voksende integrasjon av IT og systemoppdateringer.

 

Kontakt oss

Vi hjelper til med å finne de riktige kandidatene – fra C-nivå til ledernivå og for de mer spesialiserte funksjonene som controllere og regnskapsførere samt administrativt personale. 

Vi vinner på kunnskap, kompetanse og erfaring

En av våre viktigste oppgaver er å vite hvor de beste kandidatene med sterkest kompetanser befinner seg. Det krever at vi følger bransjen tett, bruker den nyeste kunnskapen, know-how og erfaringen vår, som strekker seg over mer enn 25 år.

I tillegg har våre profesjonelle rådgivere av samme grunn selv gått gjennom en grundig rekrutteringsprosess og har et stort antall rekrutteringer bak seg innenfor området.

Vil du høre mer?

Er du interessert i å høre mer om JKS og hvordan vi kan hjelpe deg videre i din rekrutteringsprosess? Kontakt oss og lær mer om hvordan vi kan hjelpe deg. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

- Veronica Wolsner-Papa, Administrerende direktør

Kontakt oss